Parfum no 3 od JK Klett

Viac informáciíKúpiť parfum

V poradí už tretí parfum módne návrhárky Jitky Klett, no 3 symbolizuje ambicióznu ženu, jemnú rebelku s romantickou dušou.

no 3 od JK Klett je vôňou pre všetky dámy a aj pánov, ktorí obľubujú elegantné citrusové a biele kvetinové vône. Jemné sladké tóny jasmínu po daždi príjemne cítiť v introspektívnej a neuveriteľne pozitívnej vôni, ktorá má hĺbku ticha po búrke, ale v žiadnom prípade nie je tichá.

Exkluzívna krabička ukrýva krásne prekvapenie, ktorým je jedinečný dizajnový flakón a náhodné balenia majú ďaľšie prekvapenie. Ženské nadšenie a pozitívna energia, v kombinácii so šikovnosťou tímu profesionálov vložené do výroby tejto novej vône sú našim odkazom pre Vás. Sprevádzajú parfum od momentu, keď ho po prvý krát budete držať v ruke až po moment, keď sa do neho po prvý krát oblečiete.

Jednotlivé tóny zloženia boli pre Vás v spolupráci s našim partnerom pripravené vo Francúzsku finálne sme ho dokončili v orientálnom Dubaji. Celý vizuál je jedinečný a exkluzívny a sofistikovaná vôňa pôsobí ako šperk a my veríme, že vo vašom dni zastúpi parfum no 3 minimálne rovnakú hodnotu ako šperk.